Co. van de de Luchtlente van Guangzhouguomat, Ltd.

 

E-mail: linda@662n.com Menigte: 008613924100039 (WhatsAPP)

Wechat: airsprings-China Skype: guomat

 

Huis
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Online het winkelen
Thuis

GUANGZHOU GUOMAT AIR SPRING CO. , LTD

Certificaat
Van goede kwaliteit De industriële Luchtlente voor verkoop
Van goede kwaliteit De industriële Luchtlente voor verkoop
GUOMAT heeft vele types van de luchtlente en kan aan onze vereisten nauwkeurig voldoen. U hebt voordeelprijs en professioneel de dienstteam.

—— Vlad van Rusland

De lente van de luchtopschorting heeft de test overgegaan en zij zijn passend voor ons automodel. Door de samenwerking zijn wij vertrouwd met elkaar.

—— Eric van Zuidoost-Azië

Dank u zeer voor uw geduld en snelle reply.GUOMAT geeft me grote hulp, is de levertijd zeer snel.

—— Peter van Europees

U bent zeer professioneel in uw verkoop geweest, probeer ik om mijn werk in Italië uit te breiden als u in het maken van een winst persoonlijk geinteresseerd bent.

—— Ivan van Italië

Ik ben online Chatten Nu

GUANGZHOU GUOMAT AIR SPRING CO. , LTD

1 2 3 4 5 6 7
GUANGZHOU GUOMAT AIR SPRING CO. , LTD GUANGZHOU GUOMAT AIR SPRING CO. , LTD GUANGZHOU GUOMAT AIR SPRING CO. , LTD GUANGZHOU GUOMAT AIR SPRING CO. , LTD GUANGZHOU GUOMAT AIR SPRING CO. , LTD GUANGZHOU GUOMAT AIR SPRING CO. , LTD GUANGZHOU GUOMAT AIR SPRING CO. , LTD
De foto's van de Guomatfabriek Rubberblaas vormende machine Reeds gevormde rubberblaas De plooiende machine van de luchtlente De lente die van de luchtopschorting machineworkshop genezen Lincoln-de vochtigere productielijn van de Navigatorlucht W166 de assemblageproductielijn van de luchtlente

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Agent
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : GUOMAT
Aantal werknemers : 159~189
Jaarlijkse omzet : 5999900-6999900
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 60% - 70%

Co. van de de Luchtlente van Guangzhouguomat, Ltd wordt gevestigd in Guangzhou, over 15min's-aandrijving van Baiyun-Luchthaven. Onze hoofdzakelijk producten zijn de luchtlente, rubberblaasbalgen, de lente van de luchtopschorting, de compressor van de luchtopschorting en hersteld opschortingssysteem. Zij worden wijd gebruikt op bus, vrachtwagen, cabine, de zetel van voertuigen, luxueuze auto en industrieel machinegebied.

 

GUOMAT-Fabriekspoort:

 

 

Gevestigd in 2008, behandelt Ons bedrijf 20,000㎡ en in Taihe-het District van Stadsbaiyun gevestigd. Met de snelle ontwikkeling van ons bedrijf, zijn wij nu uitgerust met gemoderniseerde workshop en het geavanceerde rubbermateriaal van de luchtlentes. Wij zijn het eerste bedrijf dat begon de zaken van de luchtlente en één van de grootste de luchtlente productiebasissen in China is geworden.

 

 

In 2017, lanceerden wij een samenwerking met High-tech van de klanten van de V.S. om de producten van onze klanten en het embleem van onze klanten aan te passen. Elk jaar, zijn er ongeveer 10.000 orden. In ononderbroken samenwerking, ontmoeten de producten de internationale inspectie standaardiso/ts16949: 2009, en de klanten zijn zeer tevreden met de geproduceerde producten. Dit is onze hoge erkenning van Amerikaanse klanten en geeft ons ook Grote motivatie.

 

 

In 2018, begonnen wij samenwerking met de Duitse Gmbh, hoofdzakelijk industriële luchtlentes, die voor industrieel materiaal geschikt zijn. Wij hebben ons met succes ontwikkeld en geproduceerd de natuurlijke luchtafdichting van de huid om de 700mm van een flens voorzien luchtlente te bereiken, is de jaarlijkse vraag van de klant een paar honderd.

 

 

Met de ontwikkeling van zaken en vraag naar klanten, introduceerde ons bedrijf zaken met TomLog-Bedrijf in 2010, onze strategische behulpzame partner in Taiwan. Dan ontwikkelden wij het programma van de luchtcompressor en kwamen de verwante zaken van de luchtlente, in 2015, het Bedrijf van Amerika Goodyear de overdracht van aandelen in de Noordamerikaanse installatie samen, werd ons bedrijf verleend met verkoopagent voor de luchtlentes in China, die meer keus verstrekken voor onze klanten. Ons bedrijf keurt het meest geavanceerde binnenlandse de verwerkingsmateriaal van de luchtlente en de internationale productietechnologie goed. Gecombineerd met uniek productieproces, voert ons bedrijf strikt internationale normen voor productie uit en spaart geen inspanningen om de producten van wereldklasse te creëren. Wij zullen pogen om de luchtlente gebruikt in binnen- en buitenland wijd te maken, en more and more klanten te laten van het beste bevochtigingseffect genieten.

 

Contactgegevens
GUANGZHOU GUOMAT AIR SPRING CO. , LTD

Contactpersoon: Mrs. Linda Lin

Tel.: 008613924100039

Fax: 86-20-37310259

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)